Sirkelerimiz tamamen ev yapımı yöntemle geleneksel şekilde üretilir, hiçbir koruyucu katkı içermez ve ihtiyaç da duymaz. Sirke yaşayan organizmalar içerir ve hep canlıdır, uygun koşullarda karanlık ve serin ortamda saklandığında raf ömrü yoktur. Pastörize edilmez, Koruyucu, Renklendirici, Tatlandırıcı ve Aroma İçermez.
Sirkelerimiz tamamen ev yapımı yöntemle geleneksel şekilde üretilir, hiçbir koruyucu katkı içermez ve ihtiyaç da duymaz. Sirke yaşayan organizmalar içerir ve hep canlıdır, uygun koşullarda karanlık ve serin ortamda saklandığında raf ömrü yoktur, üzerinde oluşan ana dediğimiz oluşum, sirkeyi yaşatan organizmadır, ürünleri edindiğinizde ana oluşmaya devam edebilir, bu küf veya kef değil sirkenin özüdür ve çok kıymetlidir, sirkenin doğallığının ispatıdır. Su ile seyreltilerek tüketilebilir. Geleneksel Doğal fermantasyon ile elde edilir.
Pastörize edilmez, Koruyucu, Renklendirici, Tatlandırıcı ve Aroma İçermez. Ürünün kapağı açıldıktan sonra, hava aldığı sürece tortu, renk değişimi ve sirke yüzeyinde ‘’sirke anası’’ adı verilen şeffaf bir tabaka oluşumu gözlenebilir. Bu bozulma belirtisi değildir ve sirke tekrar süzülerek kullanılır. Bu durum fermantasyonun devam ettiğini sirkenin pastörize ve filtre edilmediğini gösterir.
500 ml cam şişededir, çiğ hindistan cevizi ile fermente edilmiştir.
500 ml cam şişededir, sirkemiz doğal ortamında yetişen hurmalardan kurulmuştur
İçindekiler: Trabzon hurması, yeşil çay, içme suyu.
500 ml cam şişededir, sirkemiz doğal ortamında dağlarda yetişen biberiye ve has Adana limonundan kurulmuştur
İçindekiler: Biberiye,limon içme suyu
500 ml cam şişededir, mevsiminde bahçemizden topladığımız kırmızı meyvelerle kurduğumuz, muazzam bir sirke.
İçindekiler: Yaban mersini, kekreyemiş, çilek, böğürtlen, hibiskus, kiraz, kızılcık, kırmızı elma, nar çiçeği , kırmızı üzüm
Atom sirkesi tamamen ev yapımı yöntemle geleneksel şekilde üretilir, hiçbir koruyucu katkı içermez ve ihtiyaç da duymaz. Sirke yaşayan organizmalar içerir ve hep canlıdır, uygun koşullarda karanlık ve serin ortamda saklandığında raf ömrü yoktur, üzerinde oluşan ana dediğimiz oluşum, sirkeyi yaşatan organizmadır, ürünleri edindiğinizde ana oluşmaya devam edebilir, bu küf veya kef değil sirkenin özüdür ve çok kıymetlidir, sirkenin doğallığının ispatıdır. Su ile seyreltilerek tüketilebilir. Geleneksel Doğal fermantasyon ile elde edilir.
Güzelliğine önem verenler için geliştirdiğimiz bu sirke reçetesi tamamen Şifa Ana Fermente Atölyeye aittir, içeriğindeki Amasya'nın mis kokulu kırmızı elmasından ve esansiyel yağ içeren çiçeklerin büyülü dünyasından faydalanarak titizlikle hazırlanmaktadır, dahilen ve haricen kullanılır.
Güzellik sirkemizi Gül, elma, lavanta, hibiskus çiçeği ile sirke kuruyoruz, solisyon sirkemize sirke anası ekleyip her gün karıştırıp ana oluşana kadar yaklaşık 6 ay ilgilendik. Sirkelerimiz tamamen ev yapımı yöntemle geleneksel şekilde üretilir, hiçbir koruyucu katkı içermez ve ihtiyaç da duymaz. Sirke yaşayan organizmalar içerir ve hep canlıdır, uygun koşullarda karanlık ve serin ortamda saklandığında raf ömrü yoktur, üzerinde oluşan ana dediğimiz oluşum, sirkeyi yaşatan organizmadır, ürünleri edindiğinizde ana oluşmaya devam edebilir, bu küf veya kef değil sirkenin özüdür ve çok kıymetlidir, sirkenin doğallığının ispatıdır. Su ile seyreltilerek tüketilebilir. Geleneksel Doğal fermantasyon ile elde edilir.
Hibiskus ve Elma, Sirke ile taçlanıyor ve ortaya harika besleyici bir sirke çıkıyor.
Hibiskus içeriğinde bolca C vitamini bulunduğu bilinen hibiskus bitkisi, aynı zamanda magnezyum ve demir başta olmak üzere birçok mineral bakımından da oldukça zengin
4x500 ml. cam şişededir. Sirkemiz doğal ortamında dağlarda yetişen biberiye ve has Adana limonundan kurulmuştur.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.