Kan Üzümü Sirkeli Karışık Turşu (1000 ml)
İçindekiler: Havuç, Pancar, Taşköprü Sarımsağı, Karnabahar, Kan Üzümü Sirkesi, Çankırı Kaya Tuzu, Şalgam (çelem) içme suyu.
Şifa Ana Fermente Atölye sirkelerinde sirkenin özünü çiçeğin, bitkinin ve meyvenin kendisi oluşturur. Sirke anası, nohut, tuz, bulgur gibi sirkenin aromasını bozabilecek eklemeler yapılmaz, süreç tamamen uzun süreli fermentasyonla doğal akışında işler.
Meyvelerin bitki veya çiçeklerin kendi maya ve bakterilerinin çalışmasına bağlı olarak fermantasyonun tamamlanması beklenir.
Süreç boyunca uzman ekibimiz tarafından düzenli olarak tadım ve analizler yapılır. Hedeflenen değerler sağlandığında sirkeler dinlendirilir ve ardından şişelenir.
Şifa Ana Fermente Atölye sirkelerinin tamamı sınırlı sayıda ve el yapımı olarak üretilir.
Pastörize edilmez ve herhangi bir filtreleme işleminden geçirilmez. Böylece hem doğal asit seviyesinde istenen değerler yakalanır,
hem de aromayı ön plana çıkaran, kendine has çekici bir kokuya ve etkileyici bir lezzete sahip olan şifa kaynağı sirkeler elde edilir.
Şifa Ana Fermente Atölye sirkelerimiz kendine özgü kurulumu ve üretimi sayesinde doğal sirke asidi seviyesi olarak istenilen değerleri sağlarken, aynı zamanda aromayı ön plana çıkaran bir lezzete sahiptir.
Sirkelerimizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Kargodan teslim aldığınız sirkelerinizi buzdolabında en az 24 saat dinlendiriniz.
Soğuk kullanınız, kapağı açıldıktan sonra mutlaka ağzı kapalı halde buzdolabında muhafaza ediniz. Ağzı açık bırakıldığında ya da sıcak ortamda tutulduğunda fermantasyon hızlanacak ve sirkede lezzet ve aroma kaybı yaşanacaktır.
Şifa Ana & Fermente Atölye olarak ürünlerimizin hiçbirinin kimyasal madde ve pestisit (zirai ilaç kalıntısı) içermediğini belirtmekten gurur duyuyoruz. Uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılmış analizlerimizi incelemek için tıklayınız.