Susam yağı, susam tohumlarından soğuk sıkım (pres) yöntemiyle elde edilen bitki bazlı bir yemeklik yağdır. Orta Doğu, Çin, Japon ve Güney Hindistan yemekleri de dahil olmak üzere Asya mutfağında da popülerdir. Kızarmış veya sade susam tohumlarından elde edilen yenilebilir bir bitkisel yağdır.
Çörek otu yağı 3 adet 250 ml soğuk pres yağ
(Gıda olarak tüketmeye uygun) Soğuk pres (sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit (baz) bir yağdır. Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta 10°c ~ 25°c arasında kuru yerde ve ağzı kapalı olarak ambalajında saklayınız.
Keten tohumu yağı (250 ml.)
(Gıda olarak tüketmeye uygun) Soğuk pres (sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit (baz) bir yağdır. Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta 10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı kapalı olarak ambalajında saklayınız. Kullanım öncesinde şişeyi çalkalayınız.
Şifalı Yağ Seti (3'lü) Avantaj Paket
Paket içeriği:
1 Adet Susam yağı (250 ml.)
1 Adet Keten tohumu yağı (250 ml.)
1 Adet Sarı kantaron yağı (250 ml.)
Üzüm çekirdeği yağı (20 cc.)
(Gıda olarak tüketmeye uygun) Soğuk pres (sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit (baz) bir yağdır.
Muhafaza koşulları: Direkt güneş ışığından uzakta (10°c ~ 25°c) arasında kuru yerde ve ağzı kapalı olarak ambalajında saklayınız. Kullanım öncesinde şişeyi çalkalayınız.
Tatlı badem yağı (50 cc.)
Sarımsak Yağı (20 cc.)
Rezene Yağı (20 cc.)
Rezene yağı, yüksek kalitedeki rezene bitkisi tohumlarımdan soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmektedir.
Ozon Yağı (50 cc.)
Ozon yağını saf zeytinyağı'nın içine ozon enjekte ederek elde etmekteyiz. Tercihen diğer bitkisel yağlar da kullanılabildiği gibi, Adana'nın zeytinleriyle ünlü, Kozan ilçesindeki kendi arazilerimizde mevcut olan, asırlık zeytin ağaçlarımızın zeytinlerinin çok kaliteli olmasından dolayı soğuk pres olarak sıktığımız zeytinyağımızı kullanmayı tercih ediyoruz.
Yabanmersini yağı ürünümüz (20 cc.) olarak satılmaktadır. Yaban mersini meyvesinin çekirdeklerinden soğuk sıkım (pres) yöntemiyle elde edilmektedir.
Bitkisel keten tohumu yağı ürünümüz kendi imalatımız olup (50 cc.) ölçüsündedir. Gıda olarak tüketime uygun ketentohumu yağı, soğuk sıkım (pres) yöntemiyle imal edilmektedir.
Kayısı çekirdeği yağı (20 cc.)
Kakao yağı ürünümüz yenilebilir olmasının yanı sıra kozmetik alanında da kullanılan bir bitkisel yağ çeşididir. Hassas bir kakao aromasına ve yağlı bir dokuya sahiptir. Olgunlaşan kakao çekirdekleri meyvesinden çıkarılıp yıkanır. Güneş altında kurutulan kakao çekirdeklerinden pres yöntemiyle kakao yağı elde edilir.
Kabak çekirdeği Yağı (20 cc.)
Hindistan cevizi Yağı (230 cc.)
Hindistan cevizi Yağı (20 cc.)
Haşhaş Yağı (20 cc.)
Hardal Yağı (20 cc.)
Soğuk pres (sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit (baz) bir yağdır.
Gliserin Yağı (20 cc.)
Fındık Yağı (50 cc.)
Çörekotu Yağı (50 cc.)
Ceviz Yağı (50 cc.)
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.