Siyah Chia Tohumu, antioksidanlar ve yağ asitleri açısından oldukça zengindir. Mükemmel bir Omega 3, lif, demir ve kalsiyum kaynağıdır.
Nasıl Kullanılır?
En yaygın kullanım şekli yulaf ezmesi, yoğurt, salata, smoothie ve meyve karışımları gibi gıdalara eklenmesi şeklindedir. Çiğ olarak baharat gibi çeşitli yemeklere eklenerek de kullanılabilir. Chia tohuma çorba ve soslarda da yer verebilirsiniz.
Muhafaza Koşulları
Serin ve kuru bir ortamda ağzı kapalı olarak saklayınız.
1. sınıf Keten Tohumu
1. sınıf Keten Tohumunun taş değirmende öğütülmesi ile elde edilmiştir.
1. Sınıf Bamya Tohumu. İlaçsızdır. Çimlendirme ya da fidan elde etme amaçlı değildir.
Çamgiller familyasından genellikle ladin ve köknar ağaçlarının kabuklarının arasında kendiliğinden oluşan ve küçük yuvarlak şekillere sahip olan çam sakızları, ağaç gövdesindeki çatlakların kapanması ve ağacın zarar görmemesi için üretilir. Ağacın yanı sıra insan sağlığı için de son derece yararlı olan bu özsu, el ile tek tek toplanarak elde edilir. Çam sakızı toplamak için ağacın hasarlı bölümleri aranır ve bu bölgeyi onarma işlevi gören çam sakızına ulaşılır.
Bir dizi faydası bulunan çam sakızının herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır. Ancak bu doğal kaynağı kullanırken hamile kadınların dikkatli olmasında yine de büyük fayda var.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.