İçindekiler: Meyan Kökü, Meyan Balı, Zencefil, Tarçın, Karanfil, Zerdeçal, Çörekotu, Gülhatmi, Limon
HİÇBİR KATKI VE KORUYUCUMADDE İÇERMEZ
KULLANIM ŞEKLİ Tahta veya porselen kaşık kullanıyoruz.
MUHAFAZA KOŞULLARI Buzdolabında muhafaza ediniz.
İçindekiler: KozalaK, Çam yağı, Okaliptüs yağı, Mentol taşı nanesi, Andız pekmezi, Çörekotu yağı, Zencefil, Meyan balı, Bamya tohumu, Karanfil, Kırmızı ardıç meyvesi
İçindekiler: Çam kozalağı, Tarçın, Karanfil, Limon kabuğu
MUHAFAZA KOŞULLARI Serin, kuru ve ışıktan uzak ortamlarda ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.
İçindekiler: Harnup pekmezi, Zencefil, Zerdeçal, Çörek otu, Bamya, Meyan, Sinirli ot, Çörek otu yağı, Okaliptüs yağı, Nane yağı, Mentol taş nanesi.
İÇİNDEKİLER: Zzencefil,Andız Pekmezi, Zerdeçal, Çörek Otu, Bamya, Meyan, Sinirliot, Çörekotu Yağı, Okaliptus Yağı, Nane Yağı, Mentol Taş Nanesi.
KULLANIM ŞEKLİ Tahta veya Porselen kaşık kullanıyoruz.
Hayıt tohumlu Aslan perçemli macun (430 gr.)
İçindekiler: Harnup Pekmezi, Hayıt tohumu, Aslan pençesi, Civanperçemi, Oğulotu, Adaçayı, Keten tohumu, Harnup unu, Maydanoz yaprağı
Ballı Polenli Bitkisel Macun (460 gr.)
HİÇBİR KATKI VE KORUYUCU MADDE İÇERMEZ.
KULLANIM ŞEKLİ: Metal olmayan bir kaşıkla karıştırılarak kullanılır.
İçindekiler: Bal, Polen, Arı Sütü, Akgünlük ekstresi, Keçiboynuzu unu, Havlıcan, Keten Tohumu, Propolis
HİÇBİR KATKI VE KORUYUCU MADDE İÇERMEZ
MUHAFAZA KOŞULLARI : Buzdolabında muhafaza ediniz.
İçindekiler: Deniz kadayıfı, Kırmızı pancar, Süzme çiçek balı, Harnup pekmezi, Andız pekmezi, Meyan kökü, Zerdeçal, Mürver, Ekinezya, Zencefil, Reishi mantarı, İğde çiçeği, Safran, Yaban mersini, Mentol taş nanesi, Propolis ekstresi, Nane yağı, Kırmızı ardıç meyvesi
İçindekiler: Bal,Enginar, Hindibağ, Deve dikeni, Çörekotu, Keten, Isırgan, Şahtere
MUHAFAZA KOŞULLARI: Serin, kuru ve ışıktan uzak ortamlarda ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.
İçindekiler: Alıç, Bal, Karabaş Otu, Çoban Çökerten, Isırgan, Kuşburnu, Civan Perçemi, Polen, Ginkobiloba, Soya Letizini.
KULLANIM ŞEKLİ: Tahta veya porselen kaşık kullanıyoruz.
İçindekiler: Üzerlik Otu, Harnup Pekmezi, Civan Perçemi, Çoban Çantası, Çörek Otu, Çoban Çökerten.
İçindekiler: Ginseng, Bal, Çemen, Çakşır, Hardal, Kebabiye, Kekik, Tarçın, Karanfil
KULLANIM ŞEKLİ Tahta veya porsele kaşık kullanıyoruz.
İçindekiler: Avakado, Bal,Adaçayı, Kırkkilit, Altın otu, Kızılcık, Ayrık
İçindekiler: Çörek Otu, Harnup Pekmezi, Keten Tohumu, Karaüzüm Çekirdeği, Tarçın, Isırgan Tohumu, Zerdeçal, Propolis, Anadolu safranı.
MUHAFAZA KOŞULLARI Serin, kuru ve ışıktan uzak ortamlarda ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. "
İçindekiler: Bal, Harnup Pekmezi, Ginko Bloba, Alıç Yaprağı, Karabaş Otu, Melisa, Keten Tohumu, Isırgan Tohumu, Ceviz, Zerdeçal
İçindekiler: Çam kozalağı, Çam yağı, Okaliptüs yağı, Mentol taşı nanesi, Andız pekmezi, Çörekotu yağı, Zencefil, Meyan balı, Bamya tohumu, Karanfil, Kırmızı ardıç meyvesi
Set içeriği
Kozalak Macunu (240gr) 2 Adet
Dört Hırsız Sirkesi (500 ml.) 2 Adet
Sedir Kozalağı Hidrosolü 1 Adet
MUHAFAZA KOŞULLARI: Buzdolabında muhafaza ediniz.
4 adet 430 gr Zencefilli harnup pekmezli macun.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.