Şifa Ana Ejder Meyveli & Vanilyalı Kombucha Çayı tamamen el yapımıdır. Şeker ve simbiyotik bir bakteri ve maya kolonisinin (scoby) fermente edilmesiyle yapılır. Fermantasyon işleminin yan ürünleri arasında organik asitler, karbonatlaşma ve artan sayıda iyi bakteri ve mikroorganizma bulunur.
Şifa Ana kombuça çayı pastörize edilmez ve ısıl işleme tabi tutulmaz. Böylelikle raflarda uzun süre muhafaza edilir. Küçük partiler/seriler halinde üretilir. Bu neticede daima taptaze kombu çayı almış olursunuz. Şifa Ana Kombucha çayları yaşayan canlı organizmalar içerir. Kombucha çayımız, Doğal probiyotik içeren, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen, fermente yeni nesil içecektir.
Şifa Ana Mavi Kelebek Kombucha Çayı: Tamamen el yapımıdır. Saf pancar şekeri, simbiyotik bir bakteri ve maya kolonisinin (scoby) fermente edilmesiyle yapılır. Fermantasyon işleminin yan ürünleri arasında organik asitler, karbonatlaşma ve artan sayıda iyi bakteri ve mikroorganizma bulunur.
Şifa Ana kombucha çayı pastörize edilmez, ısıl işleme tabi tutulmaz yani raflarda uzun süreler dayansın diye hiçbir müdahalede bulunulmaz. Küçük seriler halinde üretilir. Şifa Ana Kombuça çayları yaşayan canlı organizmalar içerir. Kombucha çayımız, doğal Probiyotik içeren, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen fermente yeni nesil içecektir.
Şifaana Tarçınlı Karanfilli Kombucha Kombu Çayımız geleneksel yöntemlerle tamamen el yapımıdır. Çay, şeker, simbiyotik bir bakteri ve maya kolonisinin (scoby) fermente edilmesiyle yapılır. Fermantasyon işleminin yan ürünleri arasında organik asitler, karbonatlaşma, artan sayıda iyi bakteri ve mikroorganizma bulunur.
Şifa Ana kombucha çayı pastörize edilmez, ısıl işleme tabi tutulmaz. Raflarda uzun süreler dayansın diye hiçbir müdahalede bulunulmaz. Küçük seriler halinde üretilir. Şifa Ana Kombuça çayları yaşayan canlı organizmalar içerir. Kombucha çayımız, doğal Probiyotik içeren, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen fermente yeni nesil içecektir.
Şifa Ana Zencefilli Kombucha Çayı tamamen el yapımıdır. Şeker ve simbiyotik bir bakteri ve maya kolonisinin (scoby) fermente edilmesiyle yapılır. Fermantasyon işleminin yan ürünleri arasında organik asitler, karbonatlaşma ve artan sayıda iyi bakteri ve mikroorganizma bulunur.
Şifa Ana Hibiskuslu Kombucha Çayı tamamen el yapımıdır. Şeker ve simbiyotik bir bakteri ve maya kolonisinin (scoby) fermente edilmesiyle yapılır. Fermantasyon işleminin yan ürünleri arasında organik asitler, karbonatlaşma ve artan sayıda iyi bakteri ve mikroorganizma bulunur.
Şifa Ana Taze Çilekli Kombucha Çayı tamamen el yapımıdır. Şeker ve simbiyotik bir bakteri ve maya kolonisinin (scoby) fermente edilmesiyle yapılır. Fermantasyon işleminin yan ürünleri arasında organik asitler, karbonatlaşma ve artan sayıda iyi bakteri ve mikroorganizma bulunur.
Şifa Ana Karadutlu Kombucha Çayı tamamen el yapımıdır. Şeker ve simbiyotik bir bakteri ve maya kolonisinin (scoby) fermente edilmesiyle yapılır. Fermantasyon işleminin yan ürünleri arasında organik asitler, karbonatlaşma ve artan sayıda iyi bakteri ve mikroorganizma bulunur.
Şifa Ana Sade Kombucha Çayı tamamen el yapımıdır. Şeker ve simbiyotik bir bakteri ve maya kolonisinin (scoby) fermente edilmesiyle yapılır. Fermantasyon işleminin yan ürünleri arasında organik asitler, karbonatlaşma ve artan sayıda iyi bakteri ve mikroorganizma bulunur.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.