Kombucha Çayları
Kombucha'nın tarihi gizemle örtülüdür ve hararetle tartışılır , ancak genel fikir birliği, bu antik toniğin 2000 yıl önce Qin Hanedanlığında (MÖ 220) antik Çin'de ortaya çıktığı yönündedir. Kombucha terimleri “Ölümsüzlük Çayı” ve “Mucize Çay”dır. 1960'larda, kombucha birçok Çin evinde bir mutfak malzemesiydi ve genellikle "weibao" veya "weipao" (mide hazinesi) olarak anılırdı. Diğerleri, Kombucha'nın Japonya'da ortaya çıktığını ve samuray savaşçılarının Kombucha'yı kemerlerinde taşıdıklarını ve onlara hayati bir enerji kaynağı verdiği için savaştan önce içtiklerini iddia ediyor! Diğer efsaneler, “Komu-ha” veya “Dr. 414 yılında Japon İmparatoru Inyoko'yu tedavi etmek için kullanmıştır. Kaynak
Şifa Ana & Fermente Atölye Güvencesiyle gönül rahatlıkla kullanabileceğiniz kombuça çayları çeşitlerimiz işte şunlardır=
Olarak damak tadınıza göre farklı tatlarda imalatı yapılmaktadır.