HİÇBİR KATKI VE KORUYUCUMADDE İÇERMEZ
KULLANIM ŞEKLİ Tahta veya porselen kaşık kullanıyoruz.
MUHAFAZA KOŞULLARI Serin, kuru ve ışıktan uzak ortamlarda ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.
İçindekiler: Harnup pekmezi, Zencefil, Zerdeçal, Çörek otu, Bamya, Meyan, Sinirli ot, Çörek otu yağı, Okaliptüs yağı, Nane yağı, Mentol taş nanesi.
İçindekiler: Üzerlik Otu, Harnup Pekmezi, Civan Perçemi, Çoban Çantası, Çörek Otu, Çoban Çökerten.
İçindekiler: Harnup Pekmezi, Havlıcan, Akgünlük, Polen, Karanfil, Tarçın, Çörekotu
KULLANIM ŞEKLİ: Tahta veya porselen kaşık kullanıyoruz.
MUHAFAZA KOŞULLARI: Serin, kuru ve ışıktan uzak ortamlarda ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.
İçindekiler: Bal,Enginar, Hindibağ, Deve dikeni, Çörekotu, Keten, Isırgan, Şahtere
Hayıt tohumlu Aslan perçemli macun (430 gr.)
İçindekiler: Harnup Pekmezi, Hayıt tohumu, Aslan pençesi, Civanperçemi, Oğulotu, Adaçayı, Keten tohumu, Harnup unu, Maydanoz yaprağı
Ballı Polenli Bitkisel Macun (460 gr.)
HİÇBİR KATKI VE KORUYUCU MADDE İÇERMEZ.
KULLANIM ŞEKLİ: Metal olmayan bir kaşıkla karıştırılarak kullanılır.
İçindekiler: Bal, Polen, Arı Sütü, Akgünlük ekstresi, Keçiboynuzu unu, Havlıcan, Keten Tohumu, Propolis
İçİndekiler: Kudretnarı, Akgünlük, Kantoron, Propolis, Meyan, Propolis, Mezla Sakızı
İçindekiler: Zeytinyağı, Kudret Narı
MUHAFAZA KOŞULLARI Buzdolabında muhafaza ediniz.
Ürün Hakkında Ek Bilgiler:
İşletmemiz Adana ilinde faaliyet göstermektedir. Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan zeytinliğimizden hasat ettiğimiz zeytinlerin soğuk sıkım yöntemi ile çıkardığımız yağını yine kendi hasadımız olan kudret narı ile buluşturuyoruz ve doğal fermente sürecine bırakıyoruz. "Zeytinyağlı Kudret Narı" ürünümüzde kullandığımız sızma zeytinyağımızın yağ asitleri bileşimi aşağıdaki gibidir:
C16:0 Palmitik Asit %7.5-20
C16:1 Palmitoleik Asit %0.3-3.5
C18:0 Stearik Asit %0.5-5
C18:1 Oleik Asit %55-83
C18:2 Linoleik Asit %3.5-21
C18:3 Linolenik Asit <%1.0
Susam yağı, susam tohumlarından soğuk sıkım (pres) yöntemiyle elde edilen bitki bazlı bir yemeklik yağdır. Orta Doğu, Çin, Japon ve Güney Hindistan yemekleri de dahil olmak üzere Asya mutfağında da popülerdir. Kızarmış veya sade susam tohumlarından elde edilen yenilebilir bir bitkisel yağdır.
Çörek otu yağı 3 adet 250 ml soğuk pres yağ
(Gıda olarak tüketmeye uygun) Soğuk pres (sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit (baz) bir yağdır. Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta 10°c ~ 25°c arasında kuru yerde ve ağzı kapalı olarak ambalajında saklayınız.
Keten tohumu yağı (250 ml.)
(Gıda olarak tüketmeye uygun) Soğuk pres (sıkım) yöntemi ile elde edilen sabit (baz) bir yağdır. Muhafaza koşulları Direkt güneş ışığından uzakta 10°c - 25°c arasında kuru yerde ve ağzı kapalı olarak ambalajında saklayınız. Kullanım öncesinde şişeyi çalkalayınız.
İçindekiler: Çam kozalağı, Tarçın, Karanfil, Limon kabuğu
İçindekiler: KozalaK, Çam yağı, Okaliptüs yağı, Mentol taşı nanesi, Andız pekmezi, Çörekotu yağı, Zencefil, Meyan balı, Bamya tohumu, Karanfil, Kırmızı ardıç meyvesi
İçindekiler: Ginseng, Bal, Çemen, Çakşır, Hardal, Kebabiye, Kekik, Tarçın, Karanfil
KULLANIM ŞEKLİ Tahta veya porsele kaşık kullanıyoruz.
Şifalı Yağ Seti (3'lü) Avantaj Paket
Paket içeriği:
1 Adet Susam yağı (250 ml.)
1 Adet Keten tohumu yağı (250 ml.)
1 Adet Sarı kantaron yağı (250 ml.)
İçindekiler: Avakado, Bal,Adaçayı, Kırkkilit, Altın otu, Kızılcık, Ayrık
Andız pekmezi (460 gr.) Andız Pekmez glikoz veya şeker içermez. Hiçbir katkı ve koruyucu madde içermez.
3 Adet fırsat paketi Keçiboynuzu Özü her bir cam şişe (680 gr.)
İçindekiler: Çam kozalağı, Çam yağı, Okaliptüs yağı, Mentol taşı nanesi, Andız pekmezi, Çörekotu yağı, Zencefil, Meyan balı, Bamya tohumu, Karanfil, Kırmızı ardıç meyvesi
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.