Hakkımızda
Şifa Ana & Fermente Atölye firması 2005 yılında, Adana'da kurulan bir işletmedir. Şehirler arası ve Uluslar arası ölçekte ürün satışı ile binlerce memnun müşteri edinmiştir.
Şifa Ana Fermente Atölye olarak Gastronomi şehri Adana’da faaliyet göstermekteyiz. Doğanın kalbinden Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, uzman ekibimiz tarafından Tarım ve Orman bakanlığının izni ile denetimli şekilde, yabani ortamlarında ekosistemi koruyarak kontrollü bir şekilde toplanıp, macun ve çaylarımızda kullanılmaktadır, yine aynı şekilde Çukurova’nın verimli topraklarındaki arazilerimizde temiz tarımla doğaya saygı duyarak fermantasyona tabi tutacağımız sebze ve meyveleri yetiştirmekteyiz. Sadece civar köylüden temin ettiğimiz gübreleri kullanmaktayız.
Şifa Ana Fermente Atölye’nin vizyonu, insanlık var olduğundan bu yana Geleneksel gıda koruma yöntemi olan fermantasyon yöntemini kullanarak; gıda ve içeceklerimizi bilimin ışığında en saf ve doğal hali ile sizlere ulaştırmak, yine aynı şekilde tarihi İbn-i Sina’ya kadar dayanan en eski macun ve çay reçetelerini bilim ışığında üretip sizleri şifalandırmaktır. bu saflığı korurken bir çok zorlukla karşılaşsak bile bu vizyonumuz korumak için motive olmuş mütevazi bir ekibimiz var.
Genellikle sağlıklı bir hayat yaşamak isteyen kişilerin tercihi olan Şifa Ana & Fermente Atölye üretim ve imalat merkezi, Sarıhamzalı, 47002. Sk. no 5/A, 01110 Seyhan/Adana'dadır.
"Evvela sağlık sonra yaşam" ilkesiyle işleyiş gösteren Şifa Ana & Fermente Atölye, teknolojiyi hijyene uyarlayarak, Tarım ve Gıda Bakanlığı onaylı üretim yapmaktadır. 15 Yıldır işimizi sağlıkla, sevgiyle, ve dürüstçe yapmaya özen gösteriyoruz. Şifalı bitkisel çaylar, Doğal sirkeler, Macunlar, Geleneksel fermente içecekler, Probiyotik turşular ve baharatları özenle sizlere ulaştırıyoruz.