Portakal Yağı (20 cc.)
(Gıda olarak tüketmeye uygun) Adana'nın Portakalının methini duymayan yoktur, hatta Nisan'da portakal çiçeği festivali bile yapılmaktadır. Portakal yağımız Nisan ayında açan mis kokulu portakal çiçeklerinin su buhar distilasyonu yöntemiyle elde edilmektedir.
Muhafaza koşulları: Direkt güneş ışığından uzakta (10°c ~ 25°c) arasında kuru yerde ve ağzı kapalı olarak ambalajında saklayınız. Kullanım öncesinde şişeyi çalkalayınız.
Menekşe Yağı (20 cc.)
Menekşe yağı hoş kokulu aromatik yağlarımızdan
Limon Yağı (20 cc.)
(Gıda olarak tüketmeye uygun) Su buharı distilasyonu yöntemiyle elde edilmektedir.
Gül Yağı (20 cc.)
Çilek Yağı (20 cc.)
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.