Adana Domates Salçası (1000 gr.) Güneşte Pişmiş
Kaynatma değildir. Adana güneşinde pişmiş, koruyuculuğunu güneşten alır ve hiç bir katkı yoktur.
Adana salçasını bilen bilir, bilmeyenlere bahsedecek olursak, Karaisalı bölgemizde yüzlerce yıldır ekilen Adana'nın güneşinde ve verimli topraklarında olgunlaşan Karaisalı ata tohumu domatesi ile, Adana'nın muhteşem kavurucu güneşinin ve bu toprakların lezzeti bilen insanlarının ortak eseridir.
Kabuksuzdur, domatesin rengi ve aroması yoğundur. Ekmeğe sürülüp yenilecek cins salçalardandır. Güneşte kaya tuzu yardımı ile kendi kendiliğine pişer. Kaynatılmadığından dolayı vitamin kaybı olmaz. Biberin lezzetli daha iyi korunur. Yine bu sebepten dolayı buz dolabında saklamanıza gerek yoktur.
1000ml. cam kavanoz içerisinde satılmaktadır. Net Ağırlık: 1000gr.
⚠️Domates salçamızın ise üzerine ince bir tabaka zeytinyağı eklerseniz oksijen de temasını kesmiş olursunuz. Böylece salçamızı garantili bir şekilde buzdolabına koymadan muhafaza edebiliriz.
İlgili yönetmelik ve yasa gereğince, satışa sunduğumuz ürünlere dair; Endikasyon, Tanı, Belirti ve Hastalık çözümü gibi terimler belirtilerek açıklama yapılamamaktadır.
Soru, bilgi, kargo süreci, sipariş, öneri, fiyat ve diğer tüm konular hakkında WhastApp veya ekranın hemen sağ altında bulunan Canlı destek üzerinden bize 7²⁴ erişebilirsiniz.
Adana Domates Salçası (5000 gr.) Güneşte Pişmiş
Güneşte pişmiş Adana biber salçası (5000 gr.) kova içerisinde satılmaktadır.
Adana salçasını bilen bilir, bilmeyenlere bahsedecek olursak, Karaisalı bölgemizde yüzlerce yıldır ekilen Adana’nın güneşinde ve verimli topraklarında olgunlaşan Karaisalı ata tohumu biberi ile. Adana'nın muhteşem kavurucu güneşinin ve bu toprakların lezzeti bilen insanlarının ortak eseridir.
Kabuksuzdur, biberin rengi ve aroması yoğundur, ekmeğe sürülüp yenilecek cins salçalardandır, güneşte kaya tuzu yardımı ile pişer, kaynatılmadığından dolayı vitamin kaybı olmaz biberin lezzetli daha iyi korunur. Yine bu sebepten dolayı buz dolabında Saklamanıza gerek yoktur.
Güneşte pişmiş Adana biber salçası (1000 gr.) cam kavanozda.
Güneşte pişmiş Çok Acı Adana biber salçası (1000 gr.) vakumlanmış poşette.
Güneşte pişmiş Çok Acı Adana biber salçası (500 gr.) vakumlanmış poşette.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.